vacatures

Nieuws

BLA BLA Groningen
Wegens enorm succes, bieden we nu ook workshops "Koken zonder vlees en vis" aan. Op zondagmiddag laat eigenaresse Berendien Elzenga u kennismaken met de vegetarische keuken van Restaurant Bla Bla. Vanaf 15.30 gaat u samen uw eigen diner voorbereiden, u leert de recepten van ons restaurant zelf te koken. Na het koken gaan we gezamenlijk het zelfbereide 3-gangendiner nuttigen en krijgt u een receptenmapje mee naar huis. Wegens de beperkte ruimte is de workshop geschikt voor 6 tot max. 8 personen. Heeft uzelf een groepje ge´nteresseerden waarmee u deze workshop wilt volgen dan kan dat exclusief voor jullie georganiseerd worden vanaf 5 personen. Open inschrijvingen kunnen ook, als we minimaal 5-6 personen op een zondagmiddag bij elkaar hebben, gaan we aan de slag. De prijs is 49,50 per persoon. Dat is inclusief consumpties en het 3 gangendiner. Aanmeldingen op workshop@bla-bla.nl of neem voor verdere vragen contact op met Marc 06-44280040

MENUKAART
Wat eten we vandaag, neem alvast een kijkje op onze menukaart. Gerechten uit de wereldkeuken zoals u dat inmiddels van ons gewend bent.

TWITTER
Volg ons op twitter dat vinden we leuk!

email contact