Oosters menu

Vacatures

Bla Bla Groningen heeft op dit moment geen vacatures.

In Bla Bla Rotterdam zijn we naarstig op zoek naar een ondernemende en ambitieuze kok/bedrijfsleider in de dop die affiniteit heeft met ons vlees noch vis concept en toe is aan de volgende stap: Een eigen restaurant. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om het restaurant tegen gunstige condities op franchise basis te exploiteren. Lijkt dit je wat en kan je je goed vinden in dit duurzame Bla Bla concept, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Voor alle vacatures: Je spreekt goed Nederlands, je bent klantvriendelijk en stressbestendig; je realiseert je dat het werk gepaard kan gaan met onverwachte drukte, ervaring in de horeca is dan ook gewenst. Bij gebleken geschiktheid bieden we je een afwisselende baan met gemotiveerde collega's in een klein hecht team. Herken je jezelf in een van de bovenstaande omschrijvingen ? Stuur dan een korte motivatie met CV naar vacature@bla-bla.nl

Meer inlichtingen? bel Marc, tel: 050-3132088

Franchising

Zit er in een ondernemer in je en heb je interesse in franchising bij Bla Bla? Stuur dan een motivatie met uitgebreid CV. Als er voldoende raakvlakken zijn, zullen we je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.
email contact